En hemsida utan optimering är som en bassäng utan vatten. Meningslös.

En vacker hemsida, en lockande text, ett utbud som slår alla andras. Men det betyder ingenting om din hemsida inte är optimerad. Faktum är att du kan förlora cirka 53% av dina potentiella besökare genom att ha en hemsida som laddar mer än tre sekunder. Tro oss, vi vet vad vi snackar om. Men nu till det viktiga, låt oss hjälpa dig med din hemsida. Vi kan både analysera, ge förslag på åtgärder och fixa det om du vill. Välj något av paketen nedan eller läs mer nedan om vi inte lyckats övertyga dig än om hur viktigt det är med en hemsida som är optimerad. 

MINI

För att mäta temperaturen
299 kr
 • 5 analyspunkter
 • Åtgärdsförslag
 •  

MELLAN

För den som diggar mellanmjölk
499 kr
 • 10 analyspunkter
 • Åtgärdsförslag
 •  

STOR

För skrytmånsen
899 kr
 • 10 analyspunkter
 • Sökordsanalys
 • Konkurrensanalys
 • Åtgärdsförslag
Prisvärd!

FRÅGOR PÅ DET?

Finner du inte svar på dina funderingar? Tveka då inte att kontakta någon av superhjältarna.
 1. Mobiloptimering
  Mobiltelefonen har blivit ett viktigt, om inte ofta det viktigaste verktyget, både på arbetet och på fritiden. Du arbetar, shoppar, bokar träningspass, låser bilen och handlar mat. Du har säkert märkt hur frustrerande det är när en hemsida inte är optimerad för telefonen. Många upplever det så pass störande att en besökare ofta vänder på klacken och lämnar hemsidan med en dålig upplevelse. När vi genomför en mobiloptimering kontrollerar vi och testar hemsidan och dess anpassning för mobilanvändning. Vi ger sedan den feedback ni behöver för förbättring. Vill ni hellre att vi genomför arbetet för er så finns vi till ert förfogande.
 2. Datoroptimering
  På jobbet, i plugget, eller hemma på kammaren märker vi att datorn för många är det vanligaste digitala hjälpmedlet. Därför får vi inte heller glömma optimeringar för den vanliga, hederliga datorn. I detta steg genomför vi samma kontroller och tester som de vi nämner i steg ett, så att du kan få en sida som är lite bättre optimerad än andra.
 3. Laddningstid
  Vet du hur viktig din hemsidas laddningstid är? SUPERVIKTIG! Dessutom av två anledningar. För det första är sökmotorer mer benägna att prioritera din sida framför andras om den har en bra laddningstid. För det andra är chansen mycket större att du får behålla dina besökare om den har en snabb laddningstid. Det finns undersökningar som visar att om en hemsida laddar i mer än 3 sekunder så väljer omkring 53% av besökarna att lämna din sida för en annan, och det vill vi ju inte. Om du efter analysen inte känner dig nöjd med laddningstiden, så hjälper vi dig gärna att förbättra den med våra effektiva knep!
 4. Generellt
  Det finns många parametrar att ta hänsyn till när det kommer till en hemsidas prestation. Att babbla på i dataspråk är inte roligt, så vi nöjer oss med att säga att vi i detta steg i analysen mäter hemsidans prestanda genom en mängd olika parametrar för att kunna ge dig feedback. Om du vill kan vi även åtgärda det som kan förbättra hemsidans prestationsförmåga.
 5. Felkoder
  På samma sätt som man inte vill ha en ostrykt skjorta så vill man också ha så få felkoder som möjligt på sin hemsida. Felkoder sänder nämligen en signal till Google om att allt inte står rätt till med hemsidan och det bidrar ju inte direkt till ett bättre resultat, varken när det gäller ranking eller besökare.
 6. Sökord på hemsidan

  Hur många sökord rankar du för? Ju fler sökord du rankar för, desto fler möjligheter får du att synas för relevanta och intresserade besökare till din hemsida, dessutom organiskt. Det tycker vi är bättre än alla annonser i världen!

 7. Sökordstrafik

  Hur många sökningar genomförs varje månad på det som är relevant för dig? Vad söker folk egentligen på? Om du känner till hur många besök sökningarna du rankar för genererar kan du strategiskt jobba mot att synas för fler termer på organisk väg och på så sätt få fler besökare.

 8. Domän auktoritet

  Tung, tyngre, tyngst? En hemsidas auktoritet är en tung faktor som Google tar hänsyn till när två likvärdiga resultat ska konkurrera med varandra. Att ha koll på både sin och konkurrenternas domänstyrka är ett sätt för att strategiskt kunna jobba mot att förbättra din position i förhållande till dina konkurrenter. Bättre position = fler besökare.

 9. Länkar

  Hur många länkar finns till din hemsida? Är länkarna av god kvalitet? Fler länkar betyder inte alltid ett bra resultat utan det gäller att ha rätt typ av länkar. Vi kollar mängd och kvalitet. Mätvärdet kan ge en indikation på legitimitet och användning.

 10. On-page SEO

  Hur förhåller sig din hemsida till branschens rekommendationer? Ju bättre resultat din sida har, desto högre är också sannolikheten att din sida prioriteras framför andra.

Den stora sökordanalysen som ingår i vårt stora analyspaket innebär att vi djupdyker i de sökord som används på din hemsida, vi kollar dess kvalitet och styrka. Vi granskar vad potentiella besökare söker och vad marknaden efterfrågar. Dessutom granskar vi fem av dina konkurrenters sökord. På så sätt kan vi informera er om hur ni kan förbättra ert sökordsförråd och arbeta för ett bra organiskt resultat. Vi vill att du ska hamna både etta, tvåa och trea i sökmotorerna! Har du varken tid, kraft eller intresse av att arbeta med SEO för din verksamhet? Då föreslår vi att du lägger det ansvaret på våra axlar, inte för att vara skrytmånsar, men vi är rätt duktiga på det. 

Detta kan vara en av våra mest uppskattade tjänster. En konkurrensanalys innebär att vi, i samråd med er väljer ut tre av era största konkurrenter. Därefter genomför vi en konkurrensanalys som baserar sig på de 10 analyspunkterna du kan läsa om ovan. På så sätt skapar vi en tydlig bild över vart du står i förhållande till dina konkurrenter vilket ger dig en ovärderlig styrka över vart du kan ta din hemsida och genom fortsatt och kontinuerligt arbete också toppa sökmotorerna.

Våra analyser kommer att ge dig massor av ovärderlig information om din hemsida. Vi vet dock att det krävs en mängd kunskap för att kunna tyda resultatet som visas i både text och siffror. Därför kommer vi att i vilken analys du än väljer ge dig en analysrapport som ger dig information om både förbättringsmöjligheter och hur du faktiskt åtgärdar dessa. Vill du inte åtgärda det själv? Kanske vill du hellre fokusera på annat? Då finns ju vi här!

Ingen fara, vi skapar ett paket efter ditt behov. Kontakta oss så snackar vi mer. Det blir kul! Vill du själv försöka tyda parametrarna i lilla paketet kan du läsa här!

Kul att du frågar! Ja, såklart hjälper vi dig. Vi tror stenhårt på att alla bör göra det dem gör allra bäst. Med det sagt är vi bäst på hemsidor, appar och SEO och därför tror vi att ni kan ha nytta av vår hjälp. Kontakta oss för ett förutsättningslöst och givetvis kostnadsfritt möte här, eller kontakta någon i vårt grymma team! Vi älskar att hjälpa!