Superkrafterna bakom Svea Utveckling

Huvudteamet i Svea Utveckling består av Nathalie och Radwan som tillsammans har gedigen erfarenhet av teknik, coprywriting, projektledning, affärsutveckling och SEO. Med någon av oss i framkant och våra andra kollegor vid vår sida kommer ditt projekt få den kärlek som behövs för att just ert projekt ska gå som planerat. Hör av dig till oss och diskutera vad vi kan göra för dig, kontaktuppgifter finner du längst ned på sidan. Låt oss vara med och ta ditt företag till oanade höjder! 

Nathalie Elkhalki

Nathalie Elkhalki

Kommunikatör

Nathalie är noggrann och kreativ vilket har gjort henne till grym på marknadsföring, seo och copywriting.

Radwan Elkhalki

Radwan Elkhalki

Teknikansvarig

Radwan älskar att lösa problem och att producera resultat vilket aldrig går ouppskattat av teamet.

Kunskap

Vi har rätt kompetens

google cert

För ditt bästa ser vi alltid till att ha rätt kompetens så att ditt projekt kan få den kärlek som den förtjänar. När vi hjälper dig med ditt projekt kan du vara trygg i att vi har behörigheter och certifieringar som säkrar kvalitén.

Vad har folk att säga om oss?

Frågor & Svar

Finner du inte svar på din fråga? Mejla oss!

SEO är en förkortning av search engine optimization, alltså sökmotoroptimering. Genom att optimera din hemsida i enlighet med Googles algoritmer kommer den att ranka högre bland sökresultaten vilket i sin tur leder till att fler användare kommer att upptäcka dig. För att ranka högt bör man arbeta både on-page och off-page, vilket kortfattat handlar om att arbeta både på och utanför din hemsida för bäst resultat. Inte för att skryta, men vi är riktigt duktiga på SEO, hör av dig så berättar vi mer!

Webbutveckling är ett relativt stort begrepp som innefattar både utvecklingen av hemsidor och appar men även underhåll och inte minst sökmotoroptimering. Man kan säga att webbutveckling är en helhetslösning för att skapa så goda förutsättningar som möjligt för att lyckas med ditt företag, organisation eller vad det än må vara. Vi erbjuder helhetslösningar till fasta priser, så att du slipper negativt överraskande räkningar. Kontakta oss redan idag?

Programmering är byggandet av hemsidor och appar. För att bygga detta använder man sig utav olika språk och koder. Genom kod lär vi datorn hur den ska reagera när besökaren på en webbplats gör en specifik sak, till exempel när man trycker på en “köp” knapp. Koden ser olika ut beroende på i vilket språk man kodar. Det finns många olika språk man kan bygga hemsidor på, vi hjälper dig gärna att ta fram en lösning som passar dig! 

Innehåll i form av bilder och text är av stor vikt för både besökare men och Google. Att på rak arm säga hur mycket innehåll din hemsida behöver går inte att säga då flera faktorer spelar in så som bransch, hemsidans storlek, syftet med hemsidan med mera. Det är viktigt att innehållet speglar vad dina besökare önskar se och läsa men även följer Googles algoritmer. Vi är experter på innehåll och SEO, kontakta oss gärna för mer information. 

Har du någon gång besökt en hemsida genom telefonen och så har den inte riktigt platsat på skärmen? Det är ett exempel på att designen är icke responsiv vilket är varken snyggt eller användarvänligt. En responsiv hemsida byggs så att layouten ändras beroende på besökarens skärmstorlek, upplösning samt vad besökarens webbläsare stödjer. En responsiv webbdesign kommer att älskas av dina besökare och vi hjälper dig gärna! 

Har du observerat hänglåset som ofta dyker upp i  adressfältet? Det innebär att hemsidan klassas som säker och det innebär att anslutningen mellan besökarens webbläsare och servern, alltså de två enheterna, har en krypterad och säker anslutning. Syftet med SSL är exempelvis att hindra avlyssning och kryptera uppgifter så som kortavgifter. Det är en stor trygghet för besökarna och vi hjälper dig gärna med SSL!

Våra tjänster

Webbutveckling

Behöver du en hemsida? Eller kanske en mobilapplikation eller webb applikation? Vi har en passion för att skapa den hemsida du alltid drömt om och vi ser inga begränsningar i vad vi kan åstadkomma. Perfekt är det enda resultatet som gäller!

Apputveckling

Vi skapar din app utifrån dina önskemål och behov, både för iOS och Android. Med hänsyn till det samt budget går vi från koncept till design och slutligen test och publicering. Låt oss bygga din dröm tillsammans där vi gör det omöjliga möjligt.

SEO

Vi vågar kalla oss experter på sökmotoroptimering och vi ser till att ditt företag eller organisation rankar högt på sökmotorerna så att fler hittar till er. Självfallet skapar vi SEO paket som är anpassade efter just dina mål och vart du önskar ta ditt företag.

UI

User Interface handlar om utseendet en hemsida eller applikation har och känslan den ger besökaren. Det kan vara allt ifrån grafik, knappar, färger, text, bilder med mera. Vi är dessutom riktigt duktiga på UI och hjälper dig med både befintlig hemsida eller nya projekt.

UX

User Experience innebär att man skapar intuitiv och smart design som gör att besökaren får ut maximal nytta av sitt besök. Vad kan förbättras eller skapas för att kunden tar sig i mål så smidigt som möjligt? Vi har svaren och vi hjälper dig, mejla oss direkt vetja!

Varumärkesstrategi

Idag är ett starkt varumärke viktigare än något annat för att behålla och stärka sin plats på marknaden. Vi hjälper dig och ditt företag att växa långsiktigt genom noggranna analyser, bevakning av den befintliga marknaden och identifierar trender som mynnar ut i resultat.

Kontakt

När du tar kontakt med oss diskuterar vi vad du vill göra samt vad dina drömmar, visioner och mål är. När vi har en tydlig bild över vad du önskar och vad ditt behov är kommer vi överens om ett pris som alltid är fast. Ta det första steget och ta kontakt med oss redan idag, vi bits inte!

Analys & koncept

Nästa steg i processen är att gå djupare och ta fram analyser och koncept för just ditt projekt. Vi älskar att arbeta i nära samklang med dig och ditt företag för att skapa det allra bästa för just er. Vi är övertygade om att vi är både starkare och bättre tillsammans.

utveckling

Vilken av våra tjänster vi än hjälper dig med så arbetar vi hårt. VI utvecklar, stärker och optimerar tills dess att du är nöjd. Arbetet ser självklart olika ut dels beroende på vilken tjänst som är aktuellt för just dig men även beroende av ditt behov. Vi nöjer oss enbart med perfektion!

Lansering

Då vi utvecklat en app eller hemsida är det sedan dags för tester och sist med inte minst det roligaste steget, lansering! Är det istället SEO, SEM, varumärke eller annat vi hjälpt dig med ser vi gärna långa och lojala samarbeten tillsammans där vi varje dag siktar mot stjärnorna!

Våra Kunder och Partners

För den nyfikne har vi valt att dela med oss av ett par av våra kunder och partners.

Övertygad om att vi kan hjälpa dig?

Slå en pling, smsa, mejla eller använd formuläret under knappen "Ta kontakt!"