Summary.

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation X is on the runway heading towards a streamlined cloud solution. User generated content in real-time will have multiple touchpoints for offshoring.

Capitalize on low hanging fruit to identify a ballpark value added activity to beta test. Override the digital divide with additional clickthroughs from DevOps. Nanotechnology immersion along the information highway will close the loop on focusing solely on the bottom line.

Podcasting operational change management inside of workflows to establish a framework. Taking seamless key performance indicators offline to maximise the long tail. Keeping your eye on the ball while performing a deep dive on the start-up mentality to derive convergence on cross-platform integration.

PROJECT DETAILS

CLIENT

Aron Larsson

Date

26 October, 2018

CATEGORY

Architecture, Digital Art

English Swedish

Hemsida

Svea Utveckling ÄLSKAR entreprenörskap, idéer, kreativitet och människor. När du väljer oss är du garanterad engagemang, erfarenhet och kreativitet. Vår största drivkraft är att se dig och verksamheten växa för bli så bra som möjligt. Vi brinner för att göra väldesignade hemsidor som alltid levereras optimerade för sökmotorer. Dessutom bygger vi hemsidor där du sedan enkelt kan arbeta med. Svea Utveckling levererar bara det bästa!

Hur går det till?

Det allra viktigaste för oss är att din hemsida återspeglar dina förväntningar och önskningar. Av den anledningen vill vi arbeta nära dig som kund! Vi har delar upp förloppet i några olika steg för att göra det så enkelt som möjligt att förstå. Häng med!

1. Lära känna dig och din verksamhet

Som ett första steg lär vi känna varandra, kanske kan detta vara det viktigaste steget på vår resa tillsammans då lär vi oss mer om er, vilka ni är samt era mål och visioner. Ni är kärnan i verksamheten och utan att lära känna er kan vi omöjligen veta vart ni vill med verksamheten.

 

2. Material 

För att kunna utföra vårt arbete behöver vi det material ni önskar fylla er hemsida med, så som exempelvis texter, bilder och videos. Vill ni även ha hjälp med att ta fram dessa så är det något vi självklart gärna hjälper dig med då vi har mycket bra kompetens inom copywriting. 

3. Vi skapar 

Det tredje steget är enligt oss det allra, allra roligaste. Nu får vi verkligen arbeta med båda hjärnhalvorna för att skapa det just du önskar. Vi arbetar ständigt nära dig för att skapa ett så bra samspel som möjligt och för att skapa det bästa vi kan! När hemsidan är gjord och materialet är på sin plats sökmotoroptimerar vi sidan.

 

 4. Vi testar

Innan lansering vill vi säkerställa att allt fungerar som det ska och att användarflödet är som tänkt, därefter är det dags för det allra roligaste…

5. Dags för lansering

Nu är det dags att fira! Hemsidan lanseras och du är redo för att gå vidare med din hemsida. Men oroa dig inte, vi finns kvar vid din sida, dels för att vi hjälper till om du behöver hjälp med något, men även för att vi älskar att hålla kontakten med de vi arbetar med och att se er växa!
 

Pris?

Priser för en hemsida varierar såklart, det vi kan säga redan nu är att vi alltid arbetar med fasta priser. Det är en mängd saker som ska vägas in för att kunna sätta ett pris, exempelvis storlek, funktioner och design. Hör av dig till oss på kontakt@sveautvecking.se så pratar vi mer och ger dig en kostnadsfri offert. 

Support

Nöjdhet är för oss en viktig faktor. Därför erbjuder vi fri support via mejl och telefon tills dess att ni kommer på fötter och känner er trygga med er hemsida.