För dig som vill
ha fler kunder.

Är du trött på att inte hemsidan inte drar in kunder i den omfattning du tänkt dig? Trött på att spendera stora slantar för annonsering på Google, Facebook och Instagram? Vi förstår dig och är här för att hjälpa dig. Vi har tekniker och metoder som ger dig fler besök till din hemsida, organiskt!

dåligt med kunder?

Din hemsida är ditt viktigaste verktyg för att synas och sälja dina varor och tjänster. Hur stor del av dina intäkter kommer egentligen från hemsidan? Du är inte ensam om att ha lagt stora summor pengar på en hemsida som du tänker ska ge dig större intäkter. En hemsida kräver tid och tålamod för att synas i sökmotorerna. Turligt nog är du här, och vi vill gärna snacka mer med dig för att berätta hur vi får dig att synas! Lösningen stavas SEO som står för sökmotoroptimering. Börja redan idag, från 699 i månaden. 

Vill du snacka sökmotoroptimering med oss? Ta kontakt med oss eller boka ett möte med någon av våra superhjältar genom formuläret nedan.

boka ett möte med oss

Boka ett möte för att få mer information om SEO, hur man arbetar med det och vad du kan göra för att ranka högre. Du får också möjlighet att berätta mer om dina mål och visioner. Naturligtvis helt kostnadsfritt. 

Laddar…

Vad är seo?

SEO

Visste du att det görs 55 miljoner sökningar på sökmotorerna varje dag, enbart i Sverige? Vart syns du bland dessa sökningar? Majoriteten av personerna som Googlar besöker någon eller några av de fem första organiska resultaten, i vissa fall upp till de tio första. Få personer väljer att gå till sida två och vidare. Så därför stämmer uttrycket så väl – syns du inte så finns du inte. Just därför är väl utförd SEO är en hemsidas bästa vän. 

SÖKMOTOROPTIMERING

SEO är kort för search engine optimization, eller sökmotoroptimering på svenska och handlar om att optimera och förbättra en hemsida för att få en bra position i sökmotorerna vilket leder mer synlighet och därmed också fler besökare till hemsidan. Sökmotoroptimering innebär att vi arbetar med olika metoder, tekniker och tillvägagångssätt för att öka den organiska synligheten, alltså icke-betalda visningar. Det innebär att vi optimerar hemsidan på ett sätt som gör att sökmotorerna tycker om din sida och väljer att prioritera den. När du prioriteras av sökmotorerna ökar dina chanser att relevanta besökare ser dig och klickar in på din hemsida. 

vi ringer dig

Okomplicerat & bekvämt.

hur arbetar vi med seo?

SÄGA HEJ!

Först och främst, innan vi börjar med sökmotorarbetet, vill vi lära känna verksamheten. Vilka ni är, vad ni gör, era mål, visioner och värderingar. Det gör det möjligt för oss att sätta upp en strategi som speglar era mål. Detta kan vi göra både fysiskt eller digitalt. 

RESEARCH 

Därefter scannar vi marknaden. Vi undersöker marknaden och vilka aktörer som befinner sig på den, sökordstrender och preferenser bland besökare med mera. Detta lägger grunden för det framtida arbete vi utför.

GÖR OM OCH GÖR BÄTTRE

Att ständigt utvecklas är nyckeln till många goda ting, så även bättre placering i sökmotorerna. Sökmotorernas algoritmer ändras titt som tätt och vi brukar genomföra en renovering av hemsidan vi arbetar med, ett engångsarbete vi gör på sidan – så kallad on-page SEO. Det innefattar att vi med bakgrund av tidigare gjorda analyser förbättrar texter, optimerar bilder och SEO-titlar, metabeskrivningar och URL:er. 

KONTINUERLIG ON-PAGE SEO

För att ständigt förbättra placeringen i sökmotorerna är det viktigt att ständigt publicera nytt material i form av text och bild. Ju mer innehåll hemsidan har, desto bättre. Det är inte bara dina besökare som gillar texter och bilder, det gör även sökmotorer. Det är därför viktigt att med strategi och kontinuitet addera texter som skapar värde för både besökare och sökmotorer. Tillsammans med er tar vi fram en strategi för hur mycket text som ska publiceras, dess innehåll och hur ofta.

KONTINUERLIG OFF-PAGE SEO

När vi arbetar med SEO krävs mer än det vi gör on-page. Lika viktigt är det att arbeta off-page, alltså utanför den egna hemsidan. Detta arbete sker huvudsakligen genom att skapa länkar till hemsidan. Genom kvalitativa länkar skapar vi en högre trovärdig och bättre auktoritet för din hemsida. Sökmotorer tycker om hemsidor som är poppis!

HUR LÄNGE SKA MAN ARBETA MED SEO?​

Sökmotoroptimering är ett löpande arbete som bör göras med en väl genomtänkt strategi och med kontinuitet. Att förbättra placeringarna i sökmotorerna kräver tid, tålamod och kreativitet. Arbetet varierar utifrån den specifika verksamheten. Kontakta oss så berättar vi mer.

KONTAKTA OSS

SEO är en viktig faktor för en framgångsrik hemsida, vilket vi dessutom är riktigt, riktigt vassa på! Vill du snacka sökmotoroptimering med oss? Kanske vill du lära dig mer eller prata om ett upplägg som skulle passa dig och verksamheten? Ta kontakt eller boka snabbt och smidigt in ett möte med oss för att träffa någon av våra superhjältar!