UX & UI Design

Vad är det för något?

För dig som ännu inte vet vad UX och UI är finner ni nedan en kort förklaring. För dig som framförallt verkar i någon mån i den digitala världen vågar vi oss påstå att det är minst sagt nödvändigt att veta vad begreppen betyder, resten kan vi sköta åt dig!

UX betyder User Experience vilket kort och gott handlar om navigationen på den hemsida eller app en besökare befinner sig. UX kan sägas vara själva kartan. Hur tar sig besökaren från punkt A till punkt B? Men andra ord genom att förbättra en UX för en app eller hemsida att göra det så enkelt och smidigt som möjligt för besökaren att nå målet. 

UI står för user interface och handlar om det utseende din hemsida eller applikation har samt vilken känsla man vill att den ska ge. Det handlar om bland annat färger, former, bilder och grafik. Med god UI ger man besökaren en tillfredsställande känsla. 

Varför UX & UI?

När du går in på en hemsida eller använder en app, vad tycker du är viktigt då? Förmodligen att det ska vara enkelt och tilltalade. UX & UI ska vara anpassad utefter besökaren för att i så hög mån som möjligt säkerställa att besökaren tar sig från A till B på bästa möjliga sätt. Vi på Svea Utveckling är skickliga på webbdesign och finns här för dig. 

Vad kan vi göra för dig?

Både UX och UI ska i allra högsta grad anpassas för varje hemsida och applikation. Det är många delar som ska vägas in och många frågor som ska besvaras. Då det hela handlar om att anpassa din sida eller applikation utefter behovet som finns ser vi gärna att vi tar en kaffe eller ett skype-möte för att reda ut vad vi faktiskt och konkret kan göra för just dig. Därefter lämnar vi en offert vilket givetvis är helt kostnadsfritt! 

Pris?

Priser för en dessa tjänster varierar såklart, det vi kan säga redan nu är att vi alltid arbetar med fasta priser. Det är en mängd saker som ska vägas in för att kunna sätta ett pris, exempelvis hur stort jobbet är, vad som ska göras och eventuellt analyseras. Hör av dig till oss på kontakt@sveautvecking.se så pratar vi mer och ger dig en kostnadsfri offert.